Torturi

Tort Angel / kg

Tortul Angel este o îmbinare armonioasă a blatului pufos, având ca ingredient de bază albușul, și a cremei fine din lapte, smântână și vanilie.

Tort Cappuccino / kg

Dacă vrei să transformi cana ta fierbinte de cappuccino într-un tort delicios încearcă tortul Cappuccino. Gustul sublim de nesscafe îți va îndulci starea de spirit.

Tort Choconut / kg

Pentru un tratament dulce vă recomandăm să alegeți tortul choconut, într-o combinație de ciocolată și nucă pralinată.

Tort Felie de Lapte / kg

Tortul Felie de Lapte este o ispită irezistibilă pentru întreaga familie, datorită gustului intens de lapte și în același timp și de ciocolată. 

Tort cu Nuci/kg

Un tort gustos cu nuci din belșug, ce te poartă în timp și îți amintește de gustul copilăriei. Îl puteți servi alături de o ceașcă de cafea bună.

Tort Mocca/kg

Combinația de cremă de ness și foaia pufoasă de cacao vă vor încânta papilele gustative. Tortul Mocca îl recomandăm iubitorilor de cafea.

Tort de Ciocolată/kg

Vă oferim torul perfect pentru orice aniversare, tortul de ciocolată este îmbinarea sublimă a gustului de ciocolată cu smântâna dulce.

Tort Smântânel/kg

Cu foi fine de nuca și crema de smântână îmbogățită cu miere, tortul Smântânel este alegerea perfectă pentru iubitorii gusturilor clasice. 

Tort Black Forest/kg

Crema Ganache imbogatita cu visine si blatul pufos sunt combinatia perfecta pentru un tort indragit de toata lumea. 

Tort Trufă cu vișine/kg

Pentru iubitorii de ciocolată, îl vor aprecia până la ultima bucățică. Vișinele în amestec cu ciocolată oferă o adevarată savoare de gust.