Torturi

De ce Torturile Boromir?

Torturile Boromir sunt delicatesele special preparate de la zero din ingrediente simple pentru a-ti oferi cele mai dulci zâmbete. Poti plasa oricând o comandă pentru evenimentul tău deosebit.

Tort Angel

Tortul Angel îmbină armonios blatul pufos și crema fină de lapte, smântână și vanilie. Blatul are ca ingredient de bază albușul, ce îi conferă o textură pufoasă și ușoară. Tortul Angel poate fi împărțit în 10-12 porții. Îți recomandăm să îl scoți din frigider cu 1-2 ore înainte de servire ca să te bucuri de cel mai bun gust și textură a Tortului Angel Boromir.

Tort Cappucino

Iubitorii de cafea vor îndrăgi Tortul Cappucino cu cremă de cafea și foi preparate cu nuci. Este un desert festiv, bogat în cremă de cafea cu mascarpone și frișcă naturală. Tortul Cappucino Boromir poate fi împărțit în 10-12 porții. Pentru o experiență autentică a gustului, îți recomandăm îl scoți din frigider cu 1-2 ore înainte de servire.

Tort Choconut

Tortul Choconut este un tort elegant, bogat în mousse de ciocolată. Blatul infuzat cu sirop de cacao se armonizează perfect cu mousse-ul de ciocolată și bomboanele decorate cu nuci pralinate. Tortul Choconut Boromir poate fi împărțit în 10-12 porții. Pentru a te bucura din plin de gustul său, te sfătuim îl scoți din frigider cu 1-2 ore înainte de servire.

Tort Felie de Lapte

Oricând o surpriză dulce, Tortul Felie cu lapte transformă ocaziile speciale în amintiri dulci. Crema catifelată de lapte completează minunat textura pufoasă a blatului. Tortul Felie cu lapte Boromir poate fi împărțit în 10-12 porții. Îți recomandăm îl scoți din frigider cu 1-2 ore înainte de servire ai parte de o experiență deosebită.

Tort cu Nuci

Pentru iubitorii de gusturi bogate și fine, am creat Tortul cu nuci Boromir. Vei îndrăgi crema de nuci, ce îmbogățește blatul preparat cu nuci și infuzat cu sirop de zahăr ars. Este glasat în ganache de ciocolată și decorat cu nuci pralinate pentru ca tu să te poți bucura de un tort elegant, potrivit pentru ocaziile speciale. Pentru a avea parte de o experiență autentică a gustului, îți recomandăm îl scoți din frigider cu 1-2 ore înainte de servire și îl împarți în 10-12 porții.

Tort Mocca

Tortul Mocca te răsfață cu gustul bogat de cafea al cremei si al blatului infuzat cu sirop de cafea. Blatul cu cacao este completat de o cremă fină de cafea, preparată cu mascarpone și frișcă naturală. Tortul Mocca Boromir poate fi împărțit în 10-12 porții. Ca ai parte de o experiență autentică a gustului, te sfătuim îl scoți din frigider cu 1-2 ore înainte de servire.

Tort Smântânel

Tortul Smântânel Boromir împarte multe zâmbete la ocaziile speciale. Blatul preparat după o rețetă autentică Boromir se combină perfect cu crema de mascarpone și lapte condensat. Topping-ul de nuci caramelizate îi conferă un plus de savoare și un aspect natural. Tortul Smântânel poate fi împărțit în 10-12 porții. Îți recomandăm îl scoți din frigider cu 1-2 ore înainte de servire pentru a te bucura de cel mai bun gust și textură.

Tort Black Forest

În Tortul Black Forest Boromir aromele și texturile se împletesc într-un mod irezistibil. Mousse-ul fin de ciocolată, frișca cu vișine și ganache-ul de ciocolată completează perfect blatul cu cacao, infuzat cu sirop de cacao. Ca ai parte de o experiență deosebită, te sfătuim scoți din frigider Tortul Black Forest cu 1-2 ore înainte de servire și îl împarți în 10-12 porții.

Tort Trufă cu Vișine

Pentru iubitorii de ciocolată, am conceput Tortul Trufă cu vișine Boromir. Gustul său fin este conferit de mousse-ul de ciocolată și vișinele dulci-acrișoare. Tortul Trufă cu vișine poate fi împărțit în 10-12 porții. Îți recomandăm îl scoți din frigider cu 1-2 ore înainte de servire ca ai parte de o experiență autentică a gustului.

Tort de Ciocolată

Gustul Tortului de ciocolată Boromir este greu de refuzat indiferent de ocazia la care îl savurezi. Blatul cu cacao, infuzat cu sirop de ciocolată, mousse-ul catifelat de ciocolată și ganache-ul de ciocolată îți oferă un adevărat răsfăț. Tortul de ciocolată Boromir poate fi împărțit în 10-12 porții. Pentru a te bucura de cel mai bun gust și textură, te sfătuim îl scoți din frigider cu 1-2 ore înainte de servire.

Table Reservation