Torturi

De ce Torturile Boromir?

Torturile Boromir sunt delicatesele special preparate de la zero din ingrediente simple pentru a-ti oferi cele mai dulci zâmbete. Poti plasa oricând o comandă pentru evenimentul tău deosebit.

Tort Angel

Tortul Angel este o îmbinare armonioasă a blatului pufos, având ca ingredient de bază albușul, și a cremei fine din lapte, smântână și vanilie.

Tort Cappucino

Dacă vrei să transformi cana ta fierbinte de cappuccino într-un tort delicios încearcă tortul Cappuccino. Gustul sublim de nesscafe îți va îndulci starea de spirit.

Tort Choconut

Pentru un tratament dulce vă recomandăm să alegeți tortul choconut, într-o combinație de ciocolată și nucă pralinată.

Tort Felie de Lapte

Tortul Felie de Lapte este o ispită irezistibilă pentru întreaga familie, datorită gustului intens de lapte și în același timp și de ciocolată.

Tort cu Nuci

Un tort gustos cu nuci din belșug, ce te poartă în timp și îți amintește de gustul copilăriei. Îl puteți servi alături de o ceașcă de cafea bună.

Tort Mocca

Combinația de cremă de ness și foaia pufoasă de cacao vă vor încânta papilele gustative. Tortul Mocca îl recomandăm iubitorilor de cafea.

Tort Smântânel

Cu foi fine de nucă și crema de smântână îmbogățită cu miere, tortul Smântânel este alegerea perfectă pentru iubitorii gusturilor clasice.

Tort Black Forest

Crema Ganache îmbogațită cu vișine si blatul pufos sunt combinația perfectă pentru un tort îndrăgit de toată lumea.

Tort Trufă cu Vișine

Pentru iubitorii de ciocolată, îl vor aprecia până la ultima bucățică. Vișinele în amestec cu ciocolată oferă o adevarată savoare de gust.

Tort de Ciocolată

Vă oferim tortul perfect pentru orice aniversare, tortul de ciocolată este îmbinarea sublimă a gustului de ciocolată cu smântâna dulce.

Table Reservation