Torturi

Tort Angel / kg

Tort Angel

Tort Cappuccino / kg

O notă distinctă de finețe este dată de gustul de nes cu care sunt însiropate blaturile. Este un tort echilibrat, nu foarte dulce, care te înviorează. Un desert de o finețe rară.
Dacă vrei să transformi cana ta fierbinte de cappuccino într-un tort delicios încearcă tortul Cappuccino. Gustul sublim de nesscafe îți va îndulci starea de spirit.

Tort Choconut / kg

Pentru un tratament dulce vă recomandăm să alegeți tortul choconut, într-o combinație de ciocolată și nucă pralinată.

Tort Felie de Lapte / kg

Tort Felie de Lapte

Tort cu Nuci/kg

Un tort clasic, fin și gustos. Este un tort de nucă preparat cu ingrediente la îndemâna oricui. Delicios și cu adevărat memorabil.

Un tort gustos cu nuci din belșug, ce te poartă în timp și îți amintește de gustul copilăriei. Îl puteți servi alături de o ceașcă de cafea bună la sfârșitul mesei sau ca gustare

Tort de Ciocolată/kg

Vă oferim torul perfect pentru orice aniversare, tortul de ciocolată este îmbinarea sublimă a gustului de ciocolată cu smântâna dulce. 

Tortul de ciocolată este una dintre alegerile preferate pentru ocazii speciale. Este un tort simplu, cu multă ciocolată, iar smântâna dulce îi dă un gust deosebit.

Tort Black Forest/kg

Acest delicios tort este decorat cu vișine și fulgi mari de ciocolată, oferă un gust răcoros ce nu poate fi uitat.

Vă oferim acest delicios tort, având în compoziția sa cremă ganache în amestec cu vișine și fulgi mari de ciocolată. Vă recomandăm tortul Black Forest unde vă puteți construi amintirile de vară.

Tort Mocca/kg

Tortul Mocca este un tort deosebit cu o aromă delicioasă, cremos, iar aroma de nes îl face reconfortant. Trebuie încercat, merită!

Combinația de cremă de ness și foaia pufoasă de cacao vă vor încânta papilele gustative. Tortul Mocca îl recomandăm iubitorilor de cafea.

Tort Smântânel/kg

Tort Smantanel

Tort Trufă cu vișine/kg

Pentru iubitorii de ciocolată, îl vor aprecia până la ultima bucățică. Vișinele în amestec cu ciocolată oferă o adevarată savoare de gust.